ภาควิชาวิศวกรรมอุตสาหการ ภาควิชาวิศวกรรมอุตสาหการ

As industry in Thailand rapidly develops significant productivity improvements demand industrial engineers who focus on an understanding of the technology involved in manufacturing process as well as a knowledge of the management techniques. Thus, Thammasat Universiry established the Faculty of Engineering in 1989 and began to admit students in Industrial Engineering and Electrical Engineering in 1990.

The industrial engineering program is built upon a soild foundation in physical science, mathematics, engineering, humanities and social science. We offer a variety of opportunities in higher education which can be divided into two major areas:

1. Production Engineering
  2. Engineering Management